Idea Shopping Online Untuk Malaysia
Woot!

Sirap Sihat Tanpa Gula

sirap tanpa gula

Sirap Sihat Tanpa Gula Denga Perisa

Gula ialah punca kepada banyak penyakit kronik. Adakah anda mengidam makanan lazat sambil mengekalkan gaya hidup sihat? Risau tentang kalori tambahan? Memperkenalkan: Bella Sirap Bebas Gula.

Bella Sirap Sihat Tanpa Gula

Bella Foods menawarkan empat jenis syrup yang benar-benar bebas gula. Dengan menggunakan allulose sebagai gantian gula, ia telah mengurangkan kandungan kalori secara drastik. Jika gula biasa mengandungi 400KCAL, sirap berperisa Bella hanya mengandungi 4KCAL untuk jumlah yang sama.

Tapi ini bukan sekadar kalori, kerana yang penting bukan kalori, tapi kesan gula terhadap badan kita. Tidak seperti gula putih yang sememangnya memberikan kesan buruk kepada kesihatan, produk ini sesuai untuk menggantikan gula dalam hidangan masakan anda, serta syrup Hazelnut, Vanilla Bean, dan Maple yang sesuai untuk pencuci mulut. Dengan Bella Sirap Bebas Gula, anda dapat dengan mudah mengurangkan pengambilan gula dalam rutin harian anda.

🌟 YA! ITU BELLA!

✅ Bebas Gula ✅ 4 Rasa Lazat ✅ Versatil dan Mudah Digunakan

🤔 Apakah Itu Allulose?

Allulose bukanlah gula, tapi ia sejenis pemanis gantian semulajadi semulajadi yang jarang ditemui dalam anggur, tin, gandum, dan sumber lain. Gula alternatif generasi akan datang ini hampir tidak mengandungi kalori dan diiktiraf sebagai selamat oleh US FDA (Umumnya Dikenali Sebagai Selamat).

Apakah Kelebihan Allulose?

Seperti stevia, allulose sangatlah sihat kerana ia tidak bertindakbalas terhadap insulin dalam badan dan ini tidak menyebabkan insulin spike jika anda menggunakan allulose. Tidak seperti gula putih, penggunaan yang tidak terkawal akan menyebabkan anda berisiko besar mendapat rintangan insulin dan boleh mendapat diabetes.

Semua produk Sirap Bella Tanpa Gula ini sangat keto friendly!

sirap sihat tanpa gula berperisa hazelnut

🚚 Produk Korea

Semua produk Bella ini dihantar terus dari Korea, dengan penghantaran biasanya mengambil masa 5 hingga 9 hari perniagaan.

Cara Penggunaan

Anda boleh menggunakan sirap berperisa Bella ini dalam masakan, minuman dan apa sahaja mengikut selera anda. Suka hazelnut latte? Gunakan sirap berperisa Hazelnut tanpa rasa bersalah (guilt-free) atau bimbang dengan risiko gula.

Oh ya, produk Sirap Bella Tanpa Gula ini semestinya HALAL!

Share lah dengan kawan-kawan!

Produk Lain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023. WOOT! - Barang Baik Apa Hari Ini?
22 Shares